Innovatiivisia kuluttajatuotteita

Darwin Dexer Innovations Oy on v. 1994 perustettu, usean eri toimialan innovatiivisten tuotteiden valmistuttamista, maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys.

Darwinin missio on valmistuttaa, maahantuoda ja toimia tukkurina innovatiivisille ja laadukkaille tuotteille sekä saattaa ne kuluttajien saataville edulliseen hintaan. Henkilöstömme on asiantuntevaa ja osaavaa, prosessejaan jatkuvasti kehittävä hankintaorganisaatio on toimiva ja logistiikka tehokas. Tavarantoimittajien kanssa tehtävä tiivis yhteistyö näyttelee tärkeää osaa siinä miksi pystymme tarjoamaan ansiosta asiakkaillemme laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Pyrimme vastaamaan asiakkaittemme ja kuluttajien vaatimuksiin ja tarpeisiin toimittamalla tuotteitamme parhaalla hinta-laatusuhteella.

Darwinin strateginen tavoite on olla kannattavasti kasvava, nykyajan haasteisiin vastaamaan pystyvä maahantuoja/tukkuri joka kasvattaa hallitusti myyntiään, laajentaa orgaanisesti jälleenmyyjäverkostoaan sekä parantaa kannattavuuttaan.


Muita yrityksiämme:

Maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava Merkkitukku.

Erilaisten hoivatilojen rakennuttamista harjoittava Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy